Hubei Hongcheng Ming Chemical Co, Ltd

Kaliteye göre hayatta kalmak, inovasyon ile geliştirmek;

Bütünlük tabanlı, karşılıklı yarar ve kazan-kazan;

Yerli, dünyaya hizmet

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Ana sayfa ÜrünlerDoğal Baharat Özleri

Ricinum Communis Yağı Doğal Baharat Ekstraktları Endüstriyel Katkı Maddeleri Kozmetik

Zaten 5. işbirliği ve mükemmel bir ortaktır. Yönetici çok kişisel ve çekici.

—— Alice Ross

İlk kez, patron çok sabırlı, ürün detayları çok net , ve çok hoş.

—— Thomas Codlow Ochalov

İyi bir ortak. Ürün alındı ​​ve etkisi çok iyi

—— Derrick George

Ben sohbet şimdi

Ricinum Communis Yağı Doğal Baharat Ekstraktları Endüstriyel Katkı Maddeleri Kozmetik

Çin Ricinum Communis Yağı Doğal Baharat Ekstraktları Endüstriyel Katkı Maddeleri Kozmetik Tedarikçi

Büyük resim :  Ricinum Communis Yağı Doğal Baharat Ekstraktları Endüstriyel Katkı Maddeleri Kozmetik

Ürün ayrıntıları:

Menşe yeri: Çin
Marka adı: Ricinum Communis Oil
Sertifika: GMP
Model numarası: <html> <head> <title>cnsealings.com</title> <meta name="keywords" content="" /> <meta name="de

Ödeme & teslimat koşulları:

Min sipariş miktarı: 1kg
Fiyat: Negotiable
Ambalaj bilgileri: 50 kg / varil
Teslim süresi: Ödeme sonra 3 ~ 5 hafta gün
Ödeme koşulları: Western Union, T/T, MoneyGram
Yetenek temini: 10000kg/ay
İletişim
Detaylı ürün tanımı
ingilizce isim: Ricinum Communis Yağı CAS:: 8001-79-4
MF:: C57H104O9 EINECS:: 232-293-8
Diğer Adı:: Tripsin kompleksi; LXVIII-D5340Y2I9G; Olio di ricino; ricinus communis yağı; Görünüm:: açık san yapışkan bir sıvı
Kullanım yerleri:: Deri yağı, Türk kırmızı yağı, Laksatifler ve çinko preparatları Saflık:: > %99
PSA:: 139,59000 LogP:: 15,00950
Vurgulamak:

natural herbal extracts

,

natural food flavor extracts

Doğal Baharat Özleri Ricinum Communis Yağı, Endüstriyel Katkı Maddeleri Kozmetik

Ürün adı: Hintyağı
Eş anlamlı: YAĞLI YAĞLI YAĞI, CASTOR YAĞI, CASTOR YAĞI DAB-10, CASTOR YAĞI (DEHİDRAT), FEMA 2263, RICINI OIL, RICINI OLEUM, RICINIUS YAĞI
CAS: 8001-79-4
MF: C57H104O9
MW: 933,43026
EINECS: 232-293-8
Ürün kategorileri: Alfabetik Listelemeler: C-DFlavors ve Kokuları, Uçucu Yağlar, Aromalar ve Kokular, Yağlar, Kimyasal Maddeler, Rutin Reaktifler, USP, Bitkilerde Bulunan Biyokimyasallar, Yağlar, Kimyasallar ve Reaktifler, Lipitler ve İlgili ÜrünlerBiyokimyasallar ve Reaktifler, Çekirdek Biyoreagentler; Lipitler; Yağlar; Araştırma Temelleri
Mol dosya: 8001-79-4.mol
Hint yağı kimyasal özellikleri
Erime noktası -10 ° C
Kaynama noktası 313 ° C (yanar.)
yoğunluk 25 ° C'de 0.955 g / mL
kırılma indisi n 20 / D 1.478 (yanar.)
FEMA 2263 | CASTOR YAĞI (RICINUS COMMUNIS L.)
fp > 230 ° F
form Viskoz Higroskopik Sıvı
renk Neredeyse renksiz veya hafif sarı
Su çözünürlüğü 20 <C'de <0.1 g / 100 mL
Donma noktası -10 ℃
Merck 14,1898
İstikrar: Kararlı. Yanıcı. Güçlü oksitleyici maddeler ile uyumsuz. Hafif duyarlı olabilir.
NIST Kimya Referansı Hint yağı (8001-79-4)
EPA Madde Kayıt Sistemi Hint yağı (8001-79-4)
Güvenlik Bilgisi
Güvenlik İfadeleri 24/25
WGK Almanya -
RTECS FI4100000
F 10
TSCA Evet
Tehlikeli Maddeler Verileri 8001-79-4 (Tehlikeli Maddeler Verisi)
MSDS Bilgisi
sağlayan Dil
Hintyağı ingilizce
ACROS ingilizce
Sigma Aldrich ingilizce
ALFA ingilizce
Hint yağı kullanımı ve sentezi
Kimyasal özellikler soluk sarı viskoz sıvı
Kullanımları

1. Azelaik asit, soğuk dayanıklı plastikleştiriciler, yağlama yağları, parfümler, tekstil endüstrisi için penetrantlar, emülgatörler vb. Üretiminde kullanılır.


2. Esas olarak katarsis için ince bağırsakta laksatifler ve çinko preparatlarında kullanılır.


3. Deri yağları. Sülfatlanmış hint yağı hazırlayın. Deri terbiye için katkı maddeleri ve parlatıcılar.


4. Plastikleştiriciler, dibazik asitler, poliüretan kaplamalar, kauçuklar, yapıştırıcılar, yağ asitleri, yüzey aktif maddeler, yalıtım yağları, hidrolik yağlar, yağlama yağları, türk kırmızı yağ, sabun, poliamid-11 lifleri vb.


5. Anti-yapıştırıcı ajan; ayırıcı ajan; taşıyıcı çözücü; koruyucu kaplama.


6. Türk kırmızı yağı, sabun, plastik, yağlayıcı vb. Üretimi için

Genel açıklama Soluk sarı veya hemen hemen renksiz şeffaf, viskoz bir sıvı olup hafif hafif bir koku ve bulantı tadı vardır. Yoğunluk 0,95 g / cm3. Gliseritlerin bir karışımı, en başta risinolein (risinoleik asitin gliseridi).
Hava ve Su Reaksiyonları Suda çözünmez.
Reaktivite Profili Hint yağı, havada kendiliğinden ısı gelişebilir. [Hawley]. Alkoller ve asitlerle birlikte ısıyı serbest bırakmak için asitlerle reaksiyona girer. Isı da kostik çözeltiler ile etkileşim ile üretilir. Kuvvetli oksitleyici asitler, reaksiyon ürünlerini tutuşturmak için yeterince ekzotermik olan kuvvetli bir reaksiyona neden olabilir. Yanıcı hidrojen, alkali metaller ve hidritler ile karıştırılarak üretilir.
Sağlık tehlikesi Yutulması halinde ciddi ishale neden olur.
Yangın tehlikesi Hint yağı yanıcıdır.

İletişim bilgileri
Hubei Hongcheng Ming Chemical Co., Ltd.

İlgili kişi: Yang

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)